Ποιοι είμαστε

Σχετικά με την Palla Cnadles

Η Εταιρία
PALLA PREMIUM SCENTED CANDLES AND DIFUSSERS

Η Εταιρία

Η εταιρεία μας, Palla Candles, βρίσκεται στην Ελλάδα και ασχολείται με τη δημιουργία χειροποίητων αρωματικών κεριών και αρωματικών χώρου. Συνδυάζουμε παραδοσιακές τεχνικές χειροποίητων αρωματικών κεριών και αρψματικών χώρου σε γυαλί και άλλα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Η προσέγγιση μας

Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένες και προέρχονται από την Ευρώπη. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με τα προσεκτικά επιλεγμένα αρώματα, δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα που σας προσφέρει στιγμές απόλαυσης και ηρεμίας.

Ο αξιοπρεπής εξοπλισμός που διαθέτουμε μας επιτρέπει να εφαρμόζουμε  ειδικές τεχνικές για να έχουμε ένα κομψό προϊόν υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Φυσικά, η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να έχουμε τα καλύτερα δυνατά κεριά, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι αναμφίβολα αυτό που οι πελάτες μας αξίζουν.

Είμαστε μοναδικοί

Η μοναδικότητά μας είναι ότι όλα τα κεριά μας είναι επιμεταλλωμένα και αντικατοπτρίζουν το φως της φλόγας του κεριού στο γυαλί. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό μας σε συνδυασμό με την απελευθέρωση ζωντανών αρωμάτων δημιουργούν την πιο ηρεμιστική ενέργεια, ώστε οι πελάτες μας να έχουν την καλύτερη εμπειρία.